top of page

Din personliga contentkreatör
 

Silja-Marie Kentsdottir här! Jag vill hjälpa dig skapa en genuin och underhållande kommunikation på din instagram.

Glöm onödiga bilder, tråkiga hälsningar och stela videor. 

Jag ska se till att fånga din publik med all den fantastisk fakta och storytelling du har att dela med dig av. Jag vet att du har nåt att berätta, för det är därför jag har kontakt just dig. 

DSC09950_edited.jpg

Jag tror på dig

Om du läser denna text så har jag förmodligen kontaktat dig och hänvisat dig hit. Därför ska du veta att jag tror på dig.

Jag kontaktar endast företag som har något att berätta, är trovärdiga och vars syfte är att förbättra något - både för människor och klimatet.  Framtiden måste bli hållbar och de företag jag vill jobba med ska alltså vilja jobba för en mer hållbar framtid. Vad är annars meningen med något?

Jag vill INTE hjälpa dig bli Viral  

Ja du hörde rätt. Vi ska inte jaga onödiga följare och göra något galet så det blir viralt. Du vill ha kvalitativa följare som bryr sig och engagerar sig och som är intresserade av din produkt eller tjänst PÅ RIKTIGT. Med min strategi bygger vi långsamt upp en plattform som folk vill följa och som i sin tur ger kunder. 

IMG_7059_edited.jpg

Hållbarhet Och hälsa

Jag har valt att nischa mig inom dessa kategorier. Dels för att jag personligen tycker dessa är otroligt intressanta och jag vill ständigt lära mig mer. Men också för att jag vill hjälpa företag som jag VILL det ska gå bra för - för vår allas bästa. Sedan är det förstås en stor bonus att jag har stor koll på vad som händer inom dessa områden och samlar kunskap som gör nytta för ditt content!

Vem är jag?

I hela mitt liv så har kreativiteten flödat, allt från att måla, skriva, fota och förstås filma.

De senaste 10 åren har jag drivit en Video Content byrå tillsammans med min syster och jag har i princip andats videor och sociala medier det senaste decienniet. Det har alltid funnits en kärlek för storytelling och att få berätta budskap på ett förenklat och mer gripande sätt.

 Idag håller jag kurser inom video content och håller mig uppdaterad inom Instagram och alla dess möjligheter. Jag brinner extra mycket för skapandet av videor men lika mycket i att hitta olika effektiva sätt att förmedla budskap. Framförallt brinner jag för att få ut kunskap som världen behöver.

Kentsdottir press 2021_ färg_ Amanda Gylling _26.jpg
Nyare bilder 2_edited.jpg
IMG_7056_edited.jpg

Låt oss bli vänner

Jag vill inte vara den som skapar Content bara för att "fylla ut" ditt konto med innehåll. Jag vill lära känna er och tillsammans förstå varumärket i grunden.  Vi ser över er storytelling och vad vi kan bygga intressant innehåll på. Oftast hjälper det att fråga sig; varför existerar vi?  Var gör oss unika? Vem är vår målgrupp? Vet vi detta så kommer vi kunna bygga meningsfullt content som når ut.

Det är inte den finaste bilden eller dyraste videon som vinner längre utan jag vill bygga intressant innehåll som engagerar och berör - på ett förenklat och fångande sätt. 

Vad når ut?

En väldigt bra fråga. Det första jag vill göra är att läsa av din statistik på instagram och se vad som har gått bra tidigare. Jag spanar på dina konkurrenter och gör en omvärldsanalys om vilken typ av content som passar just dig. Konkreta förslag kommer visas i den content strategi som skickas ut innan vi påbörjar vårt samarbete. En sak är säker dock, det räcker inte med bara med fina bilder. 

Du måste ha något att säga och jag ska bara hjälpa dig hur du säger det och på vilket sätt. Men allt handlar förstås också om timing, trender och format. 

Får vi ihop dessa delar skapar det magi. 

IMG_7060_edited.jpg

Hur går det till?

1

Du får en Content Strategi

Efter att du svarat på lite frågor så kommer jag ta fram en Content Strategi till dig.

Där föreslår jag konkreta ämnen, format och aktiviter du ska bygga ditt content i. Det bästa är att detta är helt kostnadsfritt.

2

Du väljer Prispaket

Känns allt bra så kan du välja

mellan två olika prispaket med olika mängd och tidsplan beroende på er budget. Samarbetet kan sägas upp närsomhelst under provperioden på 6 månader. Därefter, om allt känns bra, gör vi ett längre kontrakt!

3

Vi kör igång!

Vid ett bestämt datum varje månad levererar jag det som vi kommit överens om. Det kan vara alltifrån Posts, stories, livesändningar och reels. Jag levererar och ni postar! Ibland kanske vi skapar saker tillsammans och ibland sköter jag det helt själv. Vi tar också avstämningsmöte varje månad och följer upp så allt känns bra för oss båda!

Exempel
video content

bottom of page